суботу, 30 травня 2009 р.

ТРОХИ НАШОЇ ХРОНІКИ…






12. 04. 09. Хлопці з Вівтарної Дружини взяли участь у храмі св. Андрія в дитячій Хресній Дорозі спільно з іншими дітьми з місцевої недільної школи.

25. 04. 09. Вівтарники побували на пасхальному молодіжно-християнському форумі у Шевченківському Гаї (м. Львів).

30. 04. 09. – 4. 05. 09. – Поїздка в Карпати (9 осіб), у с. Кам'янка, Сколівського р-ну. Активний відпочинок, навчання, ігри, відвідини різних цікавих місць, як наприклад, г. Ключ, де знаходиться братська могила Українських Січових Стрільців. Також до вівтарників приєднувалися учні зі Сколівської академічної гімназії (№ 1).

23 і 24.05. 09. Проща разом з вівтарниками із львівського монастиря св. Онуфрія до Крехівської обителі оо. Василіян. Коротке ознайомлення із тамтешнім жовківським храмом ЧСВВ Серця Христового та похід пішки від м. Жовкви до мальовничого Крехова.

30. 05. 09. Відбулися збори для голів молодіжних організацій Провінції та їхніх духовних провідників у святоонуфріївському василіянському монастирі (м. Львів) під проводом о. Йосафата Фітеля, ЧСВВ, ігумена з Івано-Франківська та відповідального за молодь у Провінції Найсвятішого Спасителя. У зібранні також узяли участь духовний Керівник Вівтарної Дружини при храмі св. Андрія (м. Львів) о. д. Миколай Микосовський, ЧСВВ, теж Тарас Щурко, Голова ВД, і вівтарник Євген Шпирка.

Немає коментарів:

Дописати коментар