четвер, 18 червня 2009 р.

ВІВТАРНИКИ ПОБУВАЛИ НА «ВЕСЕЛИХ КАНІКУЛАХ ІЗ ГОСПОДОМ…»





З 8 до 14 червня при василіянській обителі св. Онуфрія (м. Львів) тривали так звані «Веселі канікули з Богом 2009» для дітвори віком 8-11 рр. У них взяло участь близько 120-ти місцевих дітей і також горстка приїжджих. Усіх цих учасників заходу було розділено на 4 немалих групи (майже по 30 осіб). Допомагали у проведенні "канікул" на славу Бога понад 20 аніматорів,волонтерів...

До цього християнського табору також приєдналися і хлопці з Вівтарної Дружини храму св. Андрія (частина молодшої групи). Це Бервецький Максим, Годованський Мирон, Голота Адріан, Горак Орест, Кобринський Тарас, Ногаль Андрій та Яхура Денис. Заодно там був весь час присутній і керівник ВД о. д. Миколай Микосовський, ЧСВВ із Брюховичів, один із аніматорів команди «Господні зіроньки».





Вівтарники разом із іншими спільно молилися, виконували тематичні пісні, залучалися до різних ігор, виконували цікаві банси; на щоденній св. Літургії, котру відправляв о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, духовний провідник вакацій у присутності Всевишнього, почергово прислуговували поруч престолу, відвідували катехетичні заняття, гуртки тощо.

Як зазначив одинадцятирічний Андріан Голота (вівтарник), відповідаючи, крім інших дітей, на питання, що він для себе почерпнув із того таборування неподалік Високого Замку: «Мені була до вподоби велика гра. Також те, що були разом, і що я знайшов нових друзів».








Немає коментарів:

Дописати коментар